Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε,
Θεατή! Για μία ακόμα φορά τύχαμε μαζί και πετύχαμε καλές επιλογές για τον καθένα μας.
Εγώ για αρχή είδα την ταινία του
Ιρανού Abbas Kiarostami, Taste of Cherry (1997). Ένα road movie θα το χαρακτήριζα εγώ που μιλά μέσα από τους ηθοποιούς του για την ουσία της ζωής. Διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικές εργασίες, σπουδές, ασχολίες. Διαφορετική εμπειρία και ηλικία. Διαφορετικές καταγωγές. Υπέροχα πλάνα και τοπίο, χρώματα και γεωμορφολογία!
Πολύ καλή επιλογή του πρωταγωνιστή που ήταν η πρώτη του ταινία και είναι μία πολύ ιδιαίτερη φιγούρα, μαζί με τον τελευταίο συμπρωταγωνιστή του.
Δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες, αλλά αν θυμάμαι καλά, τους είχε βάλει τους 3 τους από τον νεότερο στον μεγαλύτερο.
Την απόλαυσα λοιπόν! Και σ' ευχαριστώ
Θεατή!
Πιθανότατα να δω τις επόμενες μέρες και τη δεύτερη που είχες προτείνει, αλλά ο χρόνος θα δείξει και η όρεξη. Μέχρι τότε παιδιάαααααα καλή θέασηηηη!
