Αγαπημένες Αντι(δράσεις)

Αβατάρι χρήστη
Αντίβαρο
Μύστης
Αναρτήσεις: 63
Εγγραφή: 31 Μάρ 2020, 18:04

Αγαπημένες Αντι(δράσεις)

Ανάρτησηαπό Αντίβαρο » 31 Μάι 2020, 20:22

Δράσεις και αντιδράσεις. Και ο κινηματογράφος. Γενικά μου αρέσει να βλέπω αντιδράσεις ανθρώπων...με ό,τι και αν έχει σχέση αυτό. Και αφού κάθομαι κατα καιρούς και βλέπω αντιδράσεις, σκέφτηκα να το συνδυάσω κάπως με την λέσχη μας. Οπότε θα προτείνω δύο κανάλια στο youtube που έχω λιώσει να βλέπω. Το ένα είναι το REACT και το άλλο είναι το hiho kids.

Στο REACT έχουν διάφορες αντιδράσεις αλλά εγώ θα προτείνω αυτά πάντα που έχουν σχέση με ταινίες και σειρές.
Guess that horror movie reference. Στο παρόν βίδεο, "δανείζονται" σκηνές τρόμου κυρίως από τις σειρές Family guy & Simpsons, και βάζουν τους παρευρισκόμενους να βρουν τις ταινίες στις οποίες βασίστηκαν (οι σκήνες αυτές). Σε όλη τη σειρά των βιδεος (guess that...), το βλέπω σαν παιχνίδι όπου βάζω τον εαυτό να βρίσκει τις ταινίες.

Try not to eat challenge. Αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι αντιδράσεων (τυχαίο μεταξύ άλλων που διάλεξα). Στη φάση αυτή, οι παρευρισκόμενοι βλέπουν διάφορα αποσπάσματα από κινούμενα σχέδια της disney που στην θεματολογία τους έχουν το ίδιο το φαγητό. Η παραγωγή παίρνει chefs και προσπαθούν να φτιάξουν διάσημες "συνταγές" στο περίπου. Φυσικά υπάρχει παγίδα. Οι παρευρισκόμενοι δεν πρέπει να δοκιμάσουν τα φαγητά...σε περίπτωση που το κάνουν, υπάρχει μια ποινή. Όχι σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά στις περισσότερες. (εγώ σίγουρα θα έχανα :πανικός: )

Από το κανάλι hiho kids, βρήκα ένα βιντεάκι που έχει σχέση με τον κινηματογράφο. Η ιδέα είναι να βάζουν τα παιδιά να δοκιμάζουν γνωστά φαγητά από σειρές. (Στο συγκεκριμένο κανάλι βάζουν παιδιά να αντιδράνε (δοκιμάζοντας) στα διάφορα φαγητά που τα σερβίρουν.)
Kids try food from Classic Tv Shows. Στο παρόν βίδεο πλασάρονται διάφορα διάσημα φαγητά και σνάκς που έχουμε δει κατά καιρούς στη μικρή οθόνη. (οι αντιδράσεις των παιδιών για τη σειρά I love Lucy είναι όλα τα λεφτά...έτυχε να έχω πετύχει το συγκεκριμένο επεισόδιο στην κρατική και θυμάμαι να γελάω δυνατά)
"Μην παίρνετε ναρκωτικά...δεν φτάνουν για όλους" -Ο Τζίμης, ο Τζίμης και η Τζάνις

Επιστροφή “Κορυφαία κι Αγαπημένα”

Ποιος είναι συνδεμένος

Χρήστες που περιηγούνται σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγραμένοι χρήστες και 3 επισκέπτες