Σελίδα 1 από 1

Πάλι απ' την αρχή (2006-2007)

Posted: 31 Μάρ 2014, 02:26
από Πολύνιους
Image

Τίτλος: Πάλι απ' την αρχή
Έτη προβολής: 2006-2007
Σεναριογράφος: Ζαχαρίας Μαυροειδής
Σκηνοθέτης: Παναγιώτης Κράββας
Ηθοποιοί: Μέμος Μπεγνής, Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, 'Αντα Λιβιτσάνου, Χριστίνα Πομώνη, Δήμητρα Στογιάννη

Υπόθεση
Ο Μάρκος συγκατοικεί με τον Ντάνι κ η Άννα με την Ιοκάστη πιάνουν σπίτι στο απέναντι διαμέρισμα. Θα γίνουν φίλοι μεταξύ τους (και όχι μόνο)... Μια ωραία νεανική παρέα, που συμπορεύονται στον δρόμο της ενηλικίωσης και της αναζήτησης του πώς θέλουν να ζουν.

Άποψη

Απ' τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές με φευγάτο χιούμορ και χαρακτήρες που είναι ένας κι ένας :γιούπι:

Ο Μάρκος έχει μάνια με την τάξη, το πρόγραμμα exel και το πρόγραμμα γενικώς. Ο Ντάνυ είναι "χύμα" και οι φήμες λένε ότι τα βράδια ντύνεται "Ζούπερ Ντάνυ" για να πολεμήσει το κακό (γούστο). Η Άννα είναι ρομαντική, ευαίσθητη και λιγάκι ανισόρροπη. Η Ιοκάστη είναι νευρωτική και πιστεύει στην πραγματική φιλία χωρίς φόβο και χωρίς σεξ


Ο Ντάνι (Κωνσταντίνος Παπαχρόνης - ηθοποιάρα) είναι μια φιγούρα που έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, κάπως όπως και ο Λάζαρος στο "Είσαι το ταίρι μου". Είναι σίγουρα κι ο δικός μου αγαπημένος χαρακτήρας, μαζί με την Κατερίνα (Δήμητρα Στογιάννη) που είναι κι αυτή αποθέωση. :))))

Είναι πολύ χαλαρή και νεανική σειρά, σούπερ σκηνοθετικά, και θυμίζει s1ngles, με την χαρακτηριστική κίνηση της κάμερας και τις μουσικές επιλογές του Παναγιώτη Κράββα, του σκηνοθέτη της σειράς, που είχε σκηνοθετήσει και την πρώτη σεζόν των s1ngles.

Τίτλοι αρχής:

Απ' τους αγαπημένους μου τίτλους αρχής ΕΒΕΡ, το "Πάρε με μαζί σου" από ξύλινα σπαθιά. Με το που μπαίνει μου φτιάχνει η διάθεση και όσα επεισόδια και να δω μαζεμένα ποτέ δεν τους περνάω. :)))Trailer