Ηθοποιοί που απορρίφθηκαν στο καστινγκ

Αβατάρι χρήστη
Αριαδνη
Ταξιδευτής
Αναρτήσεις: 217
Εγγραφή: 08 Ιούν 2014, 10:34

Ηθοποιοί που απορρίφθηκαν στο καστινγκ

Ανάρτησηαπό Αριαδνη » 10 Ιουλ 2016, 10:39

Το ξέρετε πως η Μέρυλ Στριπ απορρίφθηκε στο πρώτο της δοκιμαστικό ως μη-ταλαντούχα και όμως ναι αν δεν επέμενε η Ντόερτι, η υπεύθυνος του καστιγκ που την ανακάλυψε στο θέατρο ποτέ δεν θα έκανε κάτι! Πριν γίνουν μεγάλοι και διάσημοι κάποιοι ηθοποιοί δεν άρεσαν και δεν πήραν τον ρόλο για τον οποίον πήγαν! να πω μερικούς:
- Ο Ντάστιν Χόφμαν απορρίφθηκε στους πρώτους ρόλους του για τα μη-τόσο αμερικάνικα χαρακτηριστικά του, ήταν πολύ κοντός και εκείνη την εποχή έκανε θέατρο! τελικά πήρε τον ρόλο στον ''πρωτάρη'' για την αθωότητα του γιατί το βιβλίο μιλούσε για έναν πανέμορφο ψηλό, ξανθό κούκλο πρωτάρη που διέφερε από την εμφάνιση του ΧΟΦΜΑΝ όσο η μέρα με την νύκτα. όμως ο πρωτάρης ήταν και αγνός και οι αλλοι ηθοποιοι, ξανθοί και κούκλοι δεν ταίριαζαν :))) ήταν πονηρεμένοι σεξουαλικά :))) δεν έλεγαν για πρωτάρηδες
- Η Γκλεν Γκλοουζ που εκείνη την εποχή δούλευε στο θέατρο και την είδε η κυνηγός ταλέντων της Νεάς Υόρκης Μάριον Ντόερτι την έφερε να κάνει δοκιμαστικό στην α' της ταινία και ήταν χάλια, ο σκηνοθέτης την απέρριψε άμεσα αλλά με την επιμονή της Ντόερτι που του είπε πως έχει την στόφα παλιάς χουλυγουντιανής σταρ και κάτι θαυμάσιο πάνω της την πήρε γιατί αυτό ζητούσε ο ρόλος και δεν την προσέλαβαν τότε γιατί τα έλεγε!
- Ο Αλ-Πατσίνο που πριν τον ανακαλύψει η Ντόερτι δεν είχε ουτε το νοίκι του να πληρώσει, απορρίφθηκε εξίσου στο πρώτο του δοκιμαστικό ενώ η Ντοερτι επέμενε πως ήταν ταλεντο με Τ κεφαλαίο.
- Ο τζον Βοίτ με τίποτα δεν τον ήθελαν και είναι ολόκληρη ιστορία πως έκανε την δεύτερη του ταινία κατά τυχη εντελώς καθώς στην α'ταινία του πήγε απαίσια!
- Τζον Τραβόλτα, ένας ακομα που κρίθηκε ως μη-ανεπαρκής και έπρεπε να περάσει από την τι-βι να κάνει καριέρα, σπρώχνοντας με άλλα λόγια, εφαγε και αυτός πείνα μεγάλη.
- Λιζ Τειλορ, η Λιζ απορρίφηκε από την παραμάουντ γιατί λέτε: γιατί δεν είχε φωτογενές και τόσο όμορφο πρόσωπο :ωιμέ: γιατι δεν χόρευε και δεν τραγουδούσε επίσης, απίστευτο ε; για την γυναίκα που έμεινε στην ιστορία για αυτήν την τόσο σπάνια ομορφιά της! βλέπετε λοιπόν όλοι έχουμε ελπίδες :) απορρίφθηκαν άλλοι και αλλοι
- Τζενη Καρέζη: δεν την ήθελε ο φίνος για την πρωτη της ταινία, ''λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο'' εξαιτίας των εξαίσιων ματιών της διότι έλεγε πως έχει στραβισμό και δεν γράφει καλά! ο Σακκελάριος επέμενε πως η κοπέλα ήταν ταλέντο
- Ελλη Λαμπέτη: Απορρίφθηκε στις εξετάσεις του εθνικού γιατί δεν τα έλεγε καλά , κρίθηκε ανεπαρκής να περάσει και έπρεπε κατά τύχη να την ανακαλύψει η Μαρίκα Κοτοπούλη για να φοιτήσει στην σχολή της τελικά!
- Τζειμς Ντην αργησε να παέι στην πρώτη του ταινία και εξόργισε τον σκηνοθέτη, τελικά πήγε για γύρισμα μετανοιωμένος την άλλη μέρα για να πάρει τον ρόλο και αφού έπεσαν πολλά τηλ, στον σκηνοθέτη από την Ντοερτι για να τον καλμάρει.

Επιστροφή “Ηθοποιοί”

Ποιος είναι συνδεμένος

Χρήστες που περιηγούνται σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγραμένοι χρήστες και 0 επισκέπτες