Τα μέλη έχουν διάθεση να δουν περισσότερες από μία ταινίες, οπότε φαίνεται πως θέλουν τον χρόνο τους. Η Χήθκλιφ π.χ. (και αναφέρομαι σε αυτήν γιατί είναι το ταίρι μου) έχει δει μία ταινία από τις τρεις που πρότεινα και έχει εκφράσει την επιθυμία να δει και μια δεύτερη. Κι έχω την αίσθηση πως οι περισσότεροι είναι σε μια τέτοια φάση. Δεν νομίζω πως θα βοηθούσε να "στοιβαχτούν" άλλοι τρεις τίτλοι.
Επίσης, από εμπειρία σε τέτοιου είδους πράγματα, έχω την αίσθηση πως μια προκαθορισμένη περιοδικότητα δεν θα βοηθήσει αλλά μάλλον θα οδηγήσει το παιχνίδι στο να ατονήσει. Εδώ θέλει να διερευνήσεις την διάθεση κι όταν ο χρονισμός μοιάζει καλός να πεις "βουρ".
Εξού και ρώτησα τα μέλη πού βρίσκονται, εάν είδαν την ταινία (τις ταινίες) που τους πρότεινε το ταίρι τους, ώστε να προχωρήσουμε. Αλλά βλέπεις πως η ανάδραση είναι ακόμα σχεδόν ανύπαρκτη. Δεν γίνεται να ξεκινήσει νέα γύρα πριν κλείσει η προηγούμενη.
Πάντως, χαίρομαι με την θετική σου διάθεση να ξανατρέξει το πράγμα ( και να υποφέρεις και πάλι από νέους τίτλους

Δεν ξέρω, οι άλλοι τί λενε;