Καλημέρα κι εδώ! Παίζοντας η ματιά μου να βρει τα κατατόπια ανάμεσα σε μια πληθώρα εικόνων και γραμμάτων, ας μοιραστώ κι εγώ μαζί σας μια απ’ τις πάμπολες κινηματογραφικές σκηνές που έχω στην καρδιά μου...Να λοιπόν μια σκηνή, υμνητική στις αισθήσεις πέρα απ’ την όραση και χωρίς αυτήν...
...oh, don’t worry, it doesn’t have to be a miracle, if you can paint, I can walk, anything can happen, don’t you think?...[τελευταία ατάκα στην ταινία "An afair to remember”]
'Ένα από τα καλύτερα κανάλια στο youtube είναι το Cracked και ειδικά η σειρά από βιντεάκια που ονομάζεται "Cracked: After Hours". Ορίστε το πρώτο βιντεάκι που είδα και κόλλησα!
Vanessa Ives:Your father loves you very much and would do anything to save you. But I love you in a different way. I love you enough to kill you.-Penny Dreadful-
Δεν το επιασα το τελευταιο βιντεο μαλλον επειδη δεν γνωριζω τα κινουμενα για τα οποια ο λογος.
Στην Αυστραλια ενας φουκαρας επιασε το ποδι του στο κενο αναμεσα στο τραμ και την πλατφορμα κι οσοι περιμεναν σπρωξανε λιγο το σειρμο κι απεγκλωβιστηκε.