δεν θέλει να πει αυτό που θέλω να πω εγώ: εδώ, καθότι δεν υπάρχει νήμα με παρουσίαση.

Μυρμηγκοφάγος έγραψε:Τρίνιτυ, προσπαθώ να μαντέψω τον λόγο που υποψιάστηκες ότι θα μου αρέσει, αλλά δεν θα έλεγα ότι έχω κάνει κάποια πρόοδο. Ξεκίνησε απολαυστικά, αλλά όσο πέρναγε η ώρα μου κατέληγε όλο και περισσότερο ανομοιογενές - σίγουρα βοήθησε πολύ σε αυτό η γειτόνισσα. Κάπου στο σαραντάλεπτο άρχισε να με κουράζει και όταν ξεκίνησε και η επεξήγηση των όλων όσων συνέβησαν έχασα κάθε ενδιαφέρον. Δυστυχώς αυτού του είδους οι ταινίες, που δηλαδή δημιουργούν συνθήκες στις οποίες τα πάντα είναι εφικτά αποκρύβοντας στοιχεία, δύσκολα πια με ενθουσιάζουν.
Μυρμηγκοφάγος έγραψε:Ήσουν άτυχη, μιας και τα δύο προηγούμενα τα έχω αρκετά ψηλά για να τα χρησιμοποιήσω κι εγώ σε κάποιο γύρο
Τρίνιτυ έγραψε:Τις ταινίες "The Tree of Wooden Clogs" και "Shadows of Forgotten Ancestors", θα κάνει ότι καλύτερο να μου τις βρει μέσα στην επόμενη βδομάδα με ελληνικούς υπότιτλους (εκεί τις είχε μόνο με αγγλικούς), ενώ την "Sátántangó" την έχει μόνο σε αγγλικούς. Οπότε όπως φαίνεται, θα δω τις δύο πρώτες (αφού θα έκανε αυτό τον κόπο, δεν ήθελα να διαλέξω μία από τις δύο, μην τύχει και την ξαναψάχνω αργότερα με άλλη αφορμή, ας δω και τις δύο τώρα που γυρίζει).
Πάντως, θα ψηνόμουνα να δω και την "Sátántangó" αν την έβρισκα. Ας κάνω την αρχή και βλέπω στην πορεία..
Επιστροφή “Δες μια αγαπημένη μου ταινία”
Χρήστες που περιηγούνται σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγραμένοι χρήστες και 1 επισκέπτες