Τίτλος: Gossip Girl
Έτη προβολής: 2007-2012
Δημιουργός: Josh Schwartz, Stephanie Savage
Ηθοποιοί: Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Taylor Momsen, Jessica Szohr, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle ....
(Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Cecily von Ziegesar )
Πλοκή
Η σειρά Gossip Girl έχει να κάνει με τις ζωές των εφήβων και όχι μόνο της υψηλής κοινωνίας του Μανχάταν.Τα μυστικά τους είναι αδύνατον να κρατηθούν κρυφά αφού η μπλόγκερ Gossip Girl ξέρει τα πάντα και βγάζει στη φόρα τα πάντα. Κανείς δεν ξέρει την ταυτότητα του gossip girl και φυσικά όλοι την μισούν και την λατρεύουν ταυτόχρονα. Η ζωή τους παίρνει παραπάνω αξία με τα κουτσομπολιά που εκείνη βγάζει στη φόρα όμως καμιά φορά το παρακάνει και βγαίνουν προς τα έξω αλήθειες που θα έπρεπε να μείνουν κρυφές.
Άποψη
Μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά και λυπήθηκα πολύ που πέρυσι τελείωσε, (εγώ όμως ξέρω το gossip girl

Αγαπημένοι μου φυσικά ο Τσακ και η Μπλερ .Αξέχαστη και αγαπημένη σκηνή εκείνη που είναι στη λιμουζίνα και που είμαι σίγουρη όσοι έχουν δει τη σειρά συμφωνούν μαζι μου.

Οι περισσότερες σκηνές τους είτε ήταν παθιάρικες είτε αγαπησιάρικες μου αρέσουν πολύ. Η σκηνή στη λιμουζίνα όμως είναι ξεχωριστή γιατί έτσι άρχισε ο μεγαλύτερος έρωτας της σειράς και ένας μεγάλος και υπέροχος έρωτας γενικότερα.

Την προτείνω για χαλαρά βράδια παρέα με μια ανάλαφρη σειρά, υπάρχει κίνδυνος να κολλήσετε βέβαια και να βλέπετε ασταμάτητα όπως έκανα κι εγώ

Τρέιλερ