Digimon Adventure (1999- )

Αβατάρι χρήστη
Μαργαρίτα
Ταξιδευτής
Αναρτήσεις: 225
Εγγραφή: 31 Μάρ 2013, 18:54
Θέση: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Digimon Adventure (1999- )

Ανάρτησηαπό Μαργαρίτα » 10 Απρ 2013, 15:14

Image

Τίτλος: Digimon Adventure
Έτος προβολής: 1999-
Δημιουργός: Akiyoshi Hongo
imdb

Υπόθεση
Η σειρά Digimon Adventure είναι ένα παιδικό Ιαπωνικής παραγωγής και κύριο θέμα του είναι κάτι ας πούμε ζωάκια, τα digimons που ζούνε στον ψηφιακό κόσμο.Ένα κόσμο που οι άνθρωποι δεν ήξεραν πως υπάρχει μέχρι που κάποια στιγμή 7 (και αργότερα 8 ) παιδιά , τα εκλεκτά παιδιά βρέθηκαν από την κατασκήνωση στον ψηφιακό κόσμο. Δεν βρέθηκαν όμως τυχαία καθώς είχαν μια αποστολή , να σώσουν τους δύο κόσμους από το κακό και για μόνη βοήθεια το κάθε παιδί είχε από ένα digimon. Πολλές περιπέτειες περιμένουν τα παιδιά στον ψηφιακό κόσμο στην προσπάθεια τους να σώσουν τους δύο κόσμους αλλά και να καταλάβουν γιατί τους επέλεξαν γι' αυτή την αποστολή.

Άποψη
Ένα από τα αγαπημένα μου παιδικά, όταν ακούω Digimon Adventure (πρώτη σεζόν ) θέλω απλά να :προσκυνώ: Δεν πρόκειται για το κλασικό ανούσιο παιδικό που έχει 5 τέρατα να πολεμάνε μεταξύ τους χωρίς λόγο. Αυτό το παιδικό έχει υπόθεση και μάλιστα πολύ καλή υπόθεση. Από την αρχή προσπαθείς κι εσύ μαζί με τα εκλεκτά παιδιά να λύσεις το μυστήριο και να μάθεις γιατί βρέθηκαν εκεί και ποιος τους έμπλεξε σε αυτήν την ιστορία. Μέσα από τις περιπέτειες τους βλέπεις τις αξίες της φιλίας και της ομαδικότητας. Βλέπεις το καλό και το κακό . Κάθε επεισόδιο έχει τόση αγωνία , όταν ήμουν μικρή μου ήταν απλά αδύνατον να περιμένω ως το επόμενο σαββατοκύριακο να μάθω τη συνέχεια.

Τώρα είμαι 22 χρονών και όπως έχω ξαναπεί δεν ντρέπομαι να παραδεχτώ πως βλέπω άνετα παιδικά και μάλιστα το απολαμβάνω κιόλας τη συγκεκριμένη σειρά την είδα πριν δύο χρόνια από την αρχή (μιας που βρήκα όλα τα επεισόδια) και στο τελευταίο επεισόδιο δεν έλειψαν τα δάκρυα. Όταν ήμουν μικρή στο τελευταίο επεισόδιο δεν έκλαιγα απλώς, ήμουν για μέρες στεναχωρημένη φυσικά γιατί απλά τελείωσε η αγαπημένη μου σειρά όμως και γιατί το τέλος είναι αρκετά συγκινητικό.
Φέτος βλέπουμε μαζί με τις αδελφές μου όποτε έχουμε κενό και κέφι από την αρχή τα επεισόδια και είναι τόσο διασκεδαστικό.

Αγαπημένη μου η γλυκιά και αθώα Μίμι με την μαγευτική φωνή και το ροζ καπέλο.

Image

Με άριστα το 10 από μένα η σειρά αυτή παίρνει 20 όχι μόνο γιατί είναι ένα καταπληκτικό παιδικό αλλά και για τις ωραίες αναμνήσεις που μου έχει αφήσει :πάνω: (έχουν βγει και άλλες σεζόν, όμως σαν την πρώτη δεν ήταν καμία κι έτσι δεν τις έχω παρακολουθήσει πολύ )


Το τραγούδι το λατρεύω, έχω ρίξει τρελούς χορούς με την ξαδέλφη μου κάτι Κυριακάτικα πρωινά ακούγοντας αυτό το τραγούδι.


Αβατάρι χρήστη
Αξία
Ταξιδευτής
Αναρτήσεις: 211
Εγγραφή: 31 Μάρ 2013, 21:36
Θέση: Θεσσαλονίκη

Re: Digimon Adventure (1999- )

Ανάρτησηαπό Αξία » 10 Απρ 2013, 23:22

Λατρεμένα τα Digimon.. Στο Άλτερ το έβαζε αν θυμάμαι καλά. Βέβαια η μεγάλη μου λατρεία είναι τα πόκεμον (πρέπει να γίνει και για αυτά ένα νήμα)

Αβατάρι χρήστη
Αλίκη
Μύστης
Αναρτήσεις: 180
Εγγραφή: 31 Μάρ 2013, 21:33
Επικοινωνία:

Re: Digimon Adventure (1999- )

Ανάρτησηαπό Αλίκη » 10 Απρ 2013, 23:39

Κι εγώ τα έβλεπα τα Digimon, είχαμε και σε κουκλάκι το πορτοκαλί δεινοσαυράκι :γιούπι:

7 σεζόν έχουν παίξει σύνολο!!! Αναρωτιέμαι πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις τι να εγινε στο τέλος...

Αβατάρι χρήστη
Συνικός
Κοινωνός
Αναρτήσεις: 32
Εγγραφή: 31 Μάρ 2013, 23:40

Re: Digimon Adventure (1999- )

Ανάρτησηαπό Συνικός » 11 Απρ 2013, 18:43

Οι πρώτες σεζόν πολύ απλά τα έσπαγαν. Μετά νομίζω -όπως γίνεται συνήθως- χάθηκε το παιχνίδι.

Αν και πάντα προτιμούσα τα Pokemon, γενικά ;)


Επιστροφή “Παιδικά”

Ποιος είναι συνδεμένος

Χρήστες που περιηγούνται σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγραμένοι χρήστες και 1 επισκέπτες