Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Δυτης
Όμορφο Νιάτο
Αναρτήσεις: 2
Εγγραφή: 03 Ιουλ 2017, 18:21

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Δυτης » 03 Ιουλ 2017, 18:55

Εγω προσωπικα θα αναφερθω και στις δύο ειναι διλλημα να αναφερεις μια απο τις δυο αφού και η Αλίκη βουγιουκλακη και η τζένη καρέζη ειναι για πολλους οι καλυτερες ξεκινάω απο την Τζένη καρέζη με τα ποιο ομορφα ματια το ναζιαρικο βλεμα της και την αρχοντια της στις ταινιες πανεμορφη γυναίκα και ποιος ανδρας δεν θα αναζητουσε μια τέτοια γυναίκα απο την αλλη το αλικακι μας το χρυσο την κουκλα την χαριτωμενη που εκτος απο σπανιο ταλεντο την φωναρα στο τραγουδι αλλα και την ομορφια που καμια γυναικα οσο και να προσπαθησει δεν θα την φτασει επαιζε τους ανδρες στα δαχτυλα και επαιζε σωστα εγω ενα εχω να πω οι σημερινες ψευτο-θεατρινες που το παιζουν και καλα οτι θεωρουν πως μοιαζουν στην αλίκη και την Τζένη καλυτερα να κατσουν σπιτια τους δεν θα τις μοιασουν ποτε σε τίποτα ουτε στην ομορφια ουτε στο ταλεντο μου αρεσουν εγω ειμαι ο μεγαλυτερος φανατικος θαυμαστης και των δύο γυναικων εχουν ξεχωριστη θεση στην καρδια μου και ας περασαν τοσα χρονια απο τοτε που πεθαναν αυτος ο καρκινος μας στερησε δύο πολυ δημοφιλεις ηθοποιους τις αγαπάω πάρα μα παρα πολυ και μαύρο φιδι που τους εφαγε εκεινους που τις βριζουν

Αβατάρι χρήστη
Ίζι
Ταινιοδύτης
Αναρτήσεις: 1353
Εγγραφή: 01 Απρ 2013, 22:43

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Ίζι » 03 Ιουλ 2017, 18:59

Δυτης έγραψε:οι σημερινες ψευτο-θεατρινες που το παιζουν και καλα οτι θεωρουν πως μοιαζουν στην αλίκη και την Τζένη καλυτερα να κατσουν σπιτια τους δεν θα τις μοιασουν ποτε σε τίποτα ουτε στην ομορφια ουτε στο ταλεντο

Έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη για τις σύγχρονες ηθοποιούς. Παράδειγμα, ξαναέβλεπα χθες την Καρύδη σ' ένα επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου (Ημέρα της Γυναίκας). Πανέμορφη, εντυπωσιακή και μια φυσικότατη ερμηνεία σε σχετικά δύσκολο ρόλο. :πάνω: Τι να συγκρίνω; Για μένα δεν υπάρχει καν θέμα σύγκρισης.
I'm not normally a praying man, but if you're up there, please save me, Superman!
-Homer Simpson

Αβατάρι χρήστη
Νικόλας Δε Κιντ
Ταινιοδύτης
Αναρτήσεις: 1449
Εγγραφή: 12 Οκτ 2014, 21:29

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Νικόλας Δε Κιντ » 05 Ιουλ 2017, 10:54

Συμφωνώ με την Ίζι, αν και την Καρύδη την είχα δει να παίζει Δυσδαιμόνα δίπλα στον Κιμούλη και νομίζω πως ήταν εκτός τόπου και χρόνου.. :ναι: .

Γενικά οι ηθοποιοί πολλές φορές υπερεκτιμούν τις δυνατότητες τους.
Πχ και η Βουγιουκλάκη είχε παίξει Αντιγόνη και γέλαγαν και τα πλακάκια στο θέατρο.
Excuse me... I dislike being touched... an Eastern prejudice

Αβατάρι χρήστη
Αριαδνη
Ταξιδευτής
Αναρτήσεις: 217
Εγγραφή: 08 Ιούν 2014, 10:34

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Αριαδνη » 01 Νοέ 2017, 19:20

Χήθκλιφ έγραψε:Για μένα πάντως (αν και ρωτάς την γνώμη των ανδρών Αριάδνη) μόνο η Έλενα Ναθαναήλ μετρούσε ως ομορφιά, είχε κάτι αινιγματικό και απροσπέλαστο που έβρισκα ακαταμάχητο. Επίσης μου άρεσε πολύ περισσότερο όταν ήταν σχετικά μεγαλύτερη - η δεκαετία του '70 την έκανε ομορφότερη από ποτέ- παρά σε πολύ νεαρή ηλικία.

Ομολογώ όμως ότι πάντοτε έβρισκα επίσης ακαταμάχητη και αινιγματική (αλλά με διαφορετικό τρόπο) την Ζέτα Αποστόλου (!)

Οντως αυτό που λες, είναι ακριβως ετσι και σε ψηφοθορία στην ρετρό η Ελενα Ναθαναηλ βγήκε ως η ωραιότερη Ελληνίδα συγκρινόμενη με Λάσκαρη, Αλίκη, Τζένη, Προκοπίου, Κρούσκα, Καραγιάννη, Ελλη Φωτίου, Βαλσάμη κτλ.α, δεν θυμάμαι μια άλλη ξανθιά κούκλα που έπαιζε πάντα το πλουσιοκόριτσο, κουκλα ειλικρινά, δεν θυμάμαι όνομα τωρα!
Στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να βρω κάποιες σπάνιες ταινίες της Καρέζη που δεν έχουν ανέβει και στο τιουμπι πχ. πολύ σπάνια ταινία ειναι και τα ναυάγια Αγγέλων την οποία έχω δει

Αβατάρι χρήστη
Φαροφύλακας
Φωτόφρακτος Δροσουλίτης
Αναρτήσεις: 3453
Εγγραφή: 31 Μάρ 2013, 09:00

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Φαροφύλακας » 02 Νοέ 2017, 09:00

Έριξα μια ματιά τώρα και η Ναθαναήλ σπανίως γελάει. Έχει ένα πρόσωπο όμορφο κι ανέκφραστο κι ίσως σε αυτό οφείλεται η εντύπωση που σημειώνει η Χήθκλιφ:
Χήθκλιφ έγραψε:Για μένα πάντως (αν και ρωτάς την γνώμη των ανδρών Αριάδνη) μόνο η Έλενα Ναθαναήλ μετρούσε ως ομορφιά, είχε κάτι αινιγματικό και απροσπέλαστο που έβρισκα ακαταμάχητο.

Image
"Ah," she said, "to come is easy and takes hours; to go is different—and may take centuries."

Αβατάρι χρήστη
Αριαδνη
Ταξιδευτής
Αναρτήσεις: 217
Εγγραφή: 08 Ιούν 2014, 10:34

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Αριαδνη » 02 Νοέ 2017, 14:38

Η Μεμα Σταθοπούλου (αυτην εννουσα) παραπάνω ήταν κούκλα, ψιλόλιγνη και απρόσιτη και αγέλαστη κάπως με αριστοκρατικό αερα οπως η Ναθαναηλ αλλά κανεις ποτε δεν την βάζει στις ωραίες :( όπως δεν βάζει και την Λάσκαρη που εκείνη την περίοδο όλοι οι άνδρες πέφτανε στα πόδια της, σήμερα όλοι λένε πως η ωραιότερη ηταν η Ελενα, μάλλον γιατι όπως έχω ακούσει:" Για μια μελαχροινή γίνονται όλα" πάει η εποχή των ξανθών ηθοποιών.

Αβατάρι χρήστη
Μπιατριξ Κιντο
βιντεοβάτης
Αναρτήσεις: 985
Εγγραφή: 17 Αύγ 2018, 13:25

Re: Αλίκη Βουγιουκλακη ή Τζένη Καρέζη; ( ή κάποια άλλη; )

Ανάρτησηαπό Μπιατριξ Κιντο » 07 Σεπ 2018, 09:21

Εμενα προσωπικα σαν ηθοποιοι μου αρεσαν και οι δυο, αλλα κλινω πιο πολυ προς την Αλικη γιατι ηταν πιο τσαχπινα και χαριτωμενη. :χαχα:
Αλλα μια αλλη που μου αρεσε πολυ ηταν η Μαιρη Χρονοπουλου, εξοχως γοητευτικη. :ναι:
"Κι εκεί που νόμιζες ότι δεν θα ξανανιώσεις ποτέ κάτι τόσο δυνατό, έρχεται κάποιος και σου δείχνει ότι το ποτέ είναι μεγάλη λέξη. . ."


Επιστροφή “Ταινίες”

Ποιος είναι συνδεμένος

Χρήστες που περιηγούνται σε αυτό το φόρουμ: Δεν υπάρχουν εγγραμένοι χρήστες και 1 επισκέπτες