Σελίδα 1 από 1

Kung Fury (2015)

Posted: 02 Ιούν 2015, 22:38
από Ζόφος
Image
Τίτλος: Kung Fury
Έτος παραγωγής: 2015
Σκηνοθέτης: David Sandberg
Σενάριο: David Sandberg
Ηθοποιοί: David Sandberg, Jorma Taccone, Steven Chew
Πρωτότυπη μουσική: Mitch Murder, Lost Years
Διάρκεια: 30'
imdb

Υπόθεση
Σε μία περιπολία ένας κόκκινος νίντζα σκοτώνει τον συνάδερφο του πρωταγωνιστή, κι εκείνος αποκτά απίστευτες δυνάμεις. Γυρίζει πίσω στο χρόνο για να αντιμετωπίσει τον απόλυτο κακό της ανθρωπότητας Kung Fuhrer.


Image

Άποψη
Αυτό είναι ίσως ότι πιο διάσημο δημιουργήθηκε ποτέ μέσω Kickstarter. Για όσους δε ξέρουν το 2013 έγινε viral το trailer και ξεκίνησε crowdfunding για να φτιάξει ο ερασιτέχνης σκηνοθέτης και ηθοποιός David Sandberg από τη Σουηδία μία μικρού μήκους ταινία. Το αποτέλεσμα ήταν να μαζευτούν πάνω από 630.000 δολάρια (200.000 ήταν ο στόχος) και προχτές που κυκλοφόρησε να το δουν 10.000.000 άνθρωποι μόνο στο youtube.

Θα τη περιγράφαμε σαν κωμωδία δράσης με αρκετό ξύλο και αίμα, κι ατμόσφαιρα που μας πάει πίσω στη δεκαετία των 80. Εκεί είναι αφιερωμένη και φυσικά τα πάντα μας τα θυμίζουν, από τη μουσική μέχρι τα τηλέφωνα. Σχεδόν όλα τα σκηνικά είναι φτιαγμένα με υπολογιστές, ενώ βλέπουμε και πολλά εφέ. Σεναριακά δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά τη δουλειά του τη κάνει και μεταφέρει τη δράση όπως ταιριάζει σε b-movie.

Νοσταλγοί της συγκεκριμένης δεκαετίας να το τσεκάρουν οπωσδήποτε. Εννοείται ελπίζουμε και σε ολόκληρη ταινία.

Τρέιλερ


Re: Kung Fury (2015)

Posted: 03 Ιούν 2015, 15:38
από Φαροφύλακας
Καλά, είναι τελείως ό,τι-να-ναι! :χαχα:

Πολύ ευχάριστη για μένα, πάντως, όλη αυτή η αισθητική της δεκαετίας του '80. :πάνω:

Re: Kung Fury (2015)

Posted: 03 Ιούν 2015, 18:37
από Ζόφος
Στηρίζω κάθε καινούργια προσπάθεια, είτε σκηνοθετική είτε ερμηνευτική, και ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό πιστεύω αξίζει περισσότερη προσοχή.Επίσης βγήκε κι ένα βίντεοκλιπ με τον David Hasselhoff, άμα γίνει ολοκληρωμένη ταινία μπορεί να παίζει κι αυτός.

Re: Kung Fury (2015)

Posted: 03 Ιούν 2015, 19:41
από Φαροφύλακας
Φίλε, ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει τί ειναι αυτό το Kung Fury που μας βάζεις εδώ, αλλά τρελαίνομαι για αυτά τα βιδεάκια! Η μουσική, η αισθητική... τρέλα! :τρέλα:

Είμαι γέννημα θρέμα του '80. Εκείνη εκεί είναι η πατρίδα μου στον χρόνο...

(καλά, ο δεινόσαυρος είναι το "final touch" που λέμε.. το κερασάκι στην τούρτα... χτυπιέμαι.. :μουάχαχα: )